luni, 10 mai 2010

ASUS ENC 2010 la Viena, Austria pe 4 Iunie

ASUS ENC 2010 la Viena, Austria pe 4 Iunie
Sunteti gata sa vedeti mai multe echipe Nationale in actiune ? Pe 4 Iunie va avea loc urmatorul eveniment din ASUS European Nations Championship 2010 in Austria. La "SCS Multiplex Top 13" echipele nationale ale Austriei isi vor infrunta adversarii din grupe Live in fata suporterilor !
eSport European la cel mai inalt nivel, live din Austria!


"SCS Multiplex Top 13" Se afla la doar 10 minutes de Viena, capitala Austriei, astfel multa lume va putea vedea live una din cele mai importante meciuri ale echipei nationale din acest an. La SCS Multiplex Top 13 vom organiza evenimentul in cea mai mare sala de cinema si vom prezenta meciurile in fata suporterilor
Sustine echipele nationale ale Austriei!


Pe 4 Iunie este timpul pentru toti fanii eSportului din Austria sa sustina echipele nationale. Dupa ce au ratat finalele de anul trecut, acest eveniment ar putea fi o buna sansa pentru echipe sa se califice in playoffs. Vom anunta programul exact al meciurilor cat mai repede posibil, cei interesati sa vada acest eveniment isi pot programa de pe acum prezenta. Mai multe evenimente vor fi anutate in zilele urmatoare!

1 comentarii:

dli spunea...

misto, ce as fi mers si eu!

Trimiteți un comentariu

 
Powered by Blogger