luni, 10 mai 2010

Baieti, va asteptam in grupe!



Nationala Romaniei de Counter Strike fete, a reusit aseara calificarea in faza grupelor, dupa victoria in fata Olandei. Mobilizate la maxim de posibila calificare in actul final al ESL ASUS ENC 2010, componentele echipei Nationale de Counter Strike fete, au invins Olanda la capatul a doua ore de joc efectiv.

Prima harta pe care s-au disputat ostilitatile a fost de_nuke, unde dupa ce au pierdut runda de cutite, fetele noastre au inceput ca tero. Dupa prima jumatate scorul era in favoarea noastra, cele 8 runde castigate (08:07) oferind un avantaj si un moral ridicat pentru partea a doua. Fara prea mari probleme, fetele au castigat a doua jumatate cu scorul de 08:03, reusind astfel sa isi adjudece si prima harta cu scorul total de 16:10.

De_inferno a fost harta aleasa de jucatoarele batave, regulamentul competitiei oferind sansa echipei invinse pe prima harta sa faca acest lucru. Lucrurile au inceput mai rau, scorul inregistrat dupa prima parte fiind net favorabil jucatoarelor olandeze (04:11). Minunea s-a produs in momentul in care fetele noastre au inceput CT, reusind sa intoarca scorul si sa castige cea de a doua jumatate cu 12:03.

Adriana "aDa" Nita una dintre artizanele victoriei de aseara a declarat in exclusivitate pentru ProSport, imediat dupa finalul meciului, urmatoarele:

A fost un meci interesant, cu ceva emotii mai ales pe a 2-a harta. Personal ma asteptam sa castigam deoarece am mai jucat impotriva lor in alte competitii. Ne-am antrenat mult si rezultatele s-au vazut. Asteptam cu nerabdare atat meciul urmator, cat si meciul baietilor de joi, tot impotriva Olandei. Le uram multa bafta si speram sa aiba parte de minim acelasi rezultat, pe care l-am avut noi! Multumim de asemenea si spectatorilor nostri si celor care au tinut cu noi! Hai Romania!

SurSa: www.ProSport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by Blogger