luni, 26 aprilie 2010

Din cauza ei, iubitul a căzut de la etaj

Din cauza ei, iubitul a căzut de la etaj

  • Duminică de pomină pentru Cristina Țintilă, blonda de 29 de ani care a devenit celebră după ce a petrecut o noapte într-un club, cu Adrian Mutu. Iubitul ei a căzut în gol, când încerca să intre în apartamentul tinerei, situat la etajul doi.

JOB. Cristina Țintilă, surprinsă într-o dimineață când pleca din  clubul Terminus, unde lucrează ca barmaniță
JOB. Cristina Țintilă, surprinsă într-o dimineață când pleca din clubul Terminus, unde lucrează ca barmaniță
ACCIDENT. De aici a căzut iubitul gelos, care a fost dus la spital  cu ambulanța
ACCIDENT. De aici a căzut iubitul gelos, care a fost dus la spital cu ambulanța
Bărbatul, un barman în vârstă de 33 de ani, s-a înfuriat când Cristina, a refuzat să-i deschidă ușa de la scară. Gelos și beat pe deasupra, Costin Târșoagă s-a ambi­ționat și a început să escaladeze fațada blocului, încercând să ajungă pe balconul iubitei sale. S-a dezechilibrat, iar în cădere a acostat balustrada balconului fostului prezentator TV Nicolae Melinescu, situat la mezanin, apoi a aterizat pe o tufă de trandafiri din fața blocului. Costin a ajuns la spital cu ambulanța, iar iubita sa a venit imediat după el, să se asigure că acesta nu este în pericol. Medicii au decis să-l țină sub supraveghere, dar au precizat că acesta este în afara oricărui pericol.

Vecinii povestesc că tânărul îndrăgostit, certat cu Cristina, era convins că aceasta se afla cu un alt bărbat în casă.
CANCAN a descoperit că blonda, care a petrecut o noapte într-un club cu "Briliantul" Adrian Mutu și "Prințul" Adrian Cristea, în octombrie 2009, și a declanșat un scandal înaintea meciului Ro­mânia - Serbia, este bar­maniță în clubul Terminus, din Capi­tală, unde lucrează de șapte ani. Tânăra susținea că, de fapt, deține un club în insula Ibiza. "A fost picolo, chel­neriță, iar acum este barmaniță. Am rămas și noi șocați când a apărut la televizor cu scandalul cu Mutu. Femeia nu poate să lege două vorbe, iar în bar este renumită pentru perlele ei", ne-a declarat un client fidel al barului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by Blogger