luni, 26 aprilie 2010

Urmăriri ca-n filme pe autostrada Bucureşti-Piteşti după ce un şofer a avariat o maşină de poliţie

Urmăriri ca-n filme pe autostrada Bucureşti-Piteşti după ce un şofer a avariat o maşină de poliţie

  • O maşină a poliţiei a fost avariată de un şofer care nu a vrut să oprească la somaţiile oamenilor legii. Pentru prinderea lui s-au tras şase focuri de armă, după o cursă de urmărire pe autostrada Bucureşti-Piteşti.

Poliţiştii i-au făcut semn şoferului să oprească, pentru un control de rutină, dar acesta a accelarat, avariind maşina de poliţie. Şoferul a lovit piloţii metalici ai unui supermarket, apoi a ieşit pe autostrada Bucureşti - Piteşti, fiind urmărit de oamenii legii care au reuşit să-l prindă numai după ce au tras şase focuri de armă.

"Şoferul a fost somat cu semnale acustice şi luminoase şi prin portavoce să oprească, iar poliţiştii au tras şase focuri de armă, primele două în plan vertical, iar patru în plan orizontal, asupra roţilor, două intrând în cauciucuri. La un moment dat, la kilometrul 118, poliţiştii au intrat în depăşirea maşinii, dar şoferul a virat brusc şi a lovit autoturismul Poliţiei, după care s-a oprit. Cei doi tineri din maşină au fost imobilizaţi şi niciunul dintre ei nu recunoaşte că a fost la volan", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, inspector Robert Radu.

Cei doi ocupanţi ai maşinii, ambii din Piteşti, în vârstă de 29, respectiv 28 de ani, erau băuţi şi au refuzat să sufle în etilotest şi să le fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Powered by Blogger